24 Dec 2012

Go To New world :D


Assalamualaikum :)




Check it out!! Im new here.. Onegaishimasu ^_^...



Sila lihat wajah gembira saya :3


Ok,gambar tadi tu nak tunjuk betapa Hepinye,Bertuahnye and Bahagianye hari ni sebab berjaya mereka cipta sebuah blog yg agak awesome =_='' *blurr sekejap* . Haaha...tapi itulah factnya...perasaan cipta blog dan tulis entri pertama ni semacam je rasanya...Rasa macam nk lompat2...well whos the boss here..muehehe.Tergerak hati nak mencipta blog ni pun sebab bila aku tengok blogger2 yang aktif kat luar sana aktif menaip entri2 yang best,menarik,tertarik kau memang the boom tu, aku rasa mereka berjaya memaut hati aku untuk terus membaca entri2 mereka tanpa rasa ragu2 dan malu2.Secara tidak disengajakan aku yang kira tak luas pengetahuan nie(ayat sedih) mendapat banyak ilmu hasil dari membaca entri2 kreatif yang mereka hasilkan tuh.Woww.Berbekalkan semangat yg membara dan hati yang cekal aku telah memasang angan2 untuk turut menjadi seperti mereka2 blogger2 kat luar sana tu yang boleh mencipta identiti sendiri dan berdiri atas kaki sendiri sambil berkongsi secawan konspirasi,secebis inspirasi,dan sekamca sepsi.*credit to someone ayat tuh*,dan turut menyumbang apa yang aku ada demi menyelamatkan negaraku tercinta ni.(ok takde kena mengena) Jadi semoga setiap apa yang kita lakukan dapat memberikan manfaat untuk orang lain dan diri sendiri walaupun tak sebesar mana. :) Oppss,for those yang tidak mengenali diri ini lagi,heres my super cute picca ^_^

*tolong pejam mata -_-*








This is me :D


May peace be upon you.





No comments:

Post a Comment