17 Jan 2013

Jom tingkatkan followers sampai lebam :D




Assalamualaikum :)




Hye guys... :) sihat semua?. Alhamdulillah .. Hari ni aku nak join contest lagi.. haha .. Ok heres the plan... Tingkatkan followers sampai lebam...Whaattt.. bolehkah ini terjadi?. Haa..belum cuba belum tau...mihmihmih... :3


Korang pun dipersilakan join la contest nie... Mana tau kan.. boleh dapat sampai 1K followers?.Who knows kan :) Apa-apa hal pun...mari2 kita join bersama2 ye.... Clickk this link to join yaa? Tekan jer,pastu buat la apa yang patut ye..


Sikitnye :( hahaha



Sekian,terima kasih..


Yang menjalankan tugas,
CIk Nemo



20 comments:

  1. Singgah sini dari segmen yang sama & follow awak...:)
    Balas kunjungan..hehe

    ReplyDelete
  2. dh follow awk ^_^ http://akkudira.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yg sama dan follow sini...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  4. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. done follow :)

    datang dari segmen y sama

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. dari segment sama.. done follow .. follow back :)

    http://sikecikanis.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. Hi hi. Dtg dari segmen yg sama. Done follow anda. Meh follow back. Hihihi. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Daddy Zuki pun datang dari segmen yang sama iaitu
    http://www.juk.my/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html. Daddy Zuki singgah dan follow blog awak dan ingin mengucapkan 'Happy Blogging!'.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..
    Jalan-jalan sini membalas kunjungan dan follow anda.. :)
    Tq yeee..

    ReplyDelete
  11. saya dari segmen yang sama :D

    thekipaslipaslups.blogspot.com/2013/01/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  12. dr segmen yg sama

    follw ur blog

    http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. salam maulidrasul ;) folo sini dari segmen yg sama.
    jemPut singgah :

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    Thnks ;)

    ReplyDelete
  14. Hamba singgah di larut malam`
    Datang mencari teman...
    Hulur salam kenalan`
    Semoga bersambut salam ini ;-)

    Dari segmen yang sama & selamat FOLLOW blog yang menarik ini; ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. singgah && follow

    http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  17. Hi , I'm Mira :)

    Dari segmen :

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete